Reviews 


"Bij SED PT haal ik iedere keer weer alles uit mijn trainingen en verleg ik mijn grenzen. Ik word niet alleen lichamelijk sterker en fitter, maar ook mentaal. De begeleiding is deskundig, motiverend en heel erg plezierig. Elke training is een pittig feestje'" 

"SED PT is een toegankelijke sportschool(box)  met betrokken en toegewijd personeel!"

Al een aantal maanden deed ik aan CrossFit. Door medische oorzaken merkte ik dat ik mijzelf aan begrenzen was. Met Femkje op zoek gegaan naar mijn grenzen en die leren verleggen. Daarnaast samen met haar de basis aan het trainen. Ik merk dat ik fitter en sterker wordt. Mentaal doet het veel met je als je weer durft te vertrouwen in je lijf. Ik ben er nog niet maar we gaan er komen. Femkje is een lieve vrouw die weet waar ze het over heeft, die je op je gemak stelt maar je ook zeker pushed waar nodig! Ze maakt sporten leuker!


Nadat ik schoon verklaard was van kanker, kon ik weer rustig beginnen met werken aan mijn conditie en kracht, die ik tijdens mijn vele chemo's was verloren.
Ik zag het niet zitten om het reguliere pad te volgen. Daarom heb ik Femkje gevraagd om samen het traject van revalidatie aan te gaan. 2x in de week werken aan kracht en conditie. Ik werd goed in de gaten gehouden dat ik niet over mijn grenzen ging. Mentaal heb ik ook veel aan haar gehad, ze had een luisterend oor en kon me goed blijven motiveren ook al zat ik er helemaal doorheen.

Wil jij  met ons de volgende stap zetten naar jouw persoonlijke doel?  Dit kan alleen, maar misschien is samen nog wel veel leuker!